חזרה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

01/10/2012 | 20:47 | מאת: רותי

בת 60 4שנים ללא מחזור 3חודשים אחרונים הפרשות לאחרונה כאבי מחזור וכתם דם חד פעמי הכאבי מחזור ניפסקו ואיתם ההפרשות הגינקולוג אמר שיש כ20אחוז מהנשים שהמחזור פיתאום חוזר להם שאלתי כל כמה זמן זה יכול לחזור עם ביכלל בבדיקה ניבדק הכל והכל תקין

ממליץ בדיקה גניקולוגית כולל אולטרהסאונד.

04/10/2012 | 20:16 | מאת: גילה

אני הסברתי ניסתי להפסיק אחרי שסיימתי את החבילה כולה ושבועיים אני לא לוקחת השאלה שלי האם לקנות ולקחת רגיל? או צריך הפסקה כל שהיא אם אפשר לענות בהקדם כי הגלי חום משגעים אותי תודה וחג שמח

מנהל פורום גיל המעבר