הורמונים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

27/08/2002 | 09:35 | מאת: Mrs.V.

אני מבינה שאין סיכוי ששאלתי בנושא מ-16 בחודש, תיענה. אולי רופא אחר יסכים לענות על שאלות? מדוע דר' בז'ז'נסקי רשום כמנהל פורום והוא בעצם איננו?

27/08/2002 | 17:16 | מאת: פרופ' בז'זינסקי

שלום גברתי, כידוע לך אני משתתף בפורום זה בהתנדבות ובזמני החופשי, מדי פעם, בד"כ אחת לשנה, אני יוצא לחופשה עם משפחתי, אם קצב השתתפותי בפורום אינו לטעמך, את מוזמנת להמליץ על מומחה מתנדב אחר שימלא את מקומי, שנה טובה

27/08/2002 | 17:25 | מאת: פרופ' בז'זינסקי

נא ראי תשובתי לאותה השאלה

27/08/2002 | 20:40 | מאת: Mrs.V.

ברוך שובך! בהודעה על יציאתך לחופשה היה כתוב שאתה חוזר ב-20 ומכיוון שהיום כבר 27 , חשבתי שאתה לא חוזר. לא הייתה כוונה לפגוע. אני יודעת שזה בהתנדבות (גם אני הייתי אורחת באחד הפורומים) , אך "אמת בפרסום" לא יזיק. האם השאלות הישנות תיעננה או שצריך לשאול מחדש? שנה טובה!

מנהל פורום גיל המעבר