שאלה לגבי מיקופלסמה ואוריאופלסמה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

30/07/2012 | 00:50 | מאת: דנה

שלום רב. לפני כשלושה שבועות גילו אצלי מיקופלסמה ואוריאופלסמה. נטלתי אנטיביוטיקה דוקסילין, ורציתי לשאול האם אני יכולה להדבק שוב בחיידקים אלו? האם גם בן זוגי צריך ליטול את האנטיביוטיקה הזאת? יתכן שנדבקתי ממנו כי יש לי בן זוג קבוע.

רציתי לשאול האם אני יכולה להדבק שוב בחיידקים אלו? = קודם כל יש לחזור על הבדיקות שבועיים אחרי גמר טיפול לוודא שהטפול הועיל. חוץ מזה אחרי הרפוי אפשר שוב להדבק. האם בן זוגי צריך ליטול את האנטיביוטיקה הזאת? = ראשית שיעשה בדיקות.

מנהל פורום גיל המעבר