יובש נרתיקי כגורם לפגיעה באבר המין

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

28/06/2012 | 14:26 | מאת: גל

אני בן 60 אשתי בת 50 וסובלת מיובש נרתיקי שכנראה הולך עם השנים ומחמיר ז"א מתייבש יותר ויותר למרות שהיא משתמשת הנררות ובג'ל פנימי . בנוסף אנחנו משתמשים בשמן שקדים מספר שנים ולאחרונה בסיום המגע אני יוצא עם שפשופים אדומים כמו כוויות על איבר המין שלי , בזמן האחרון התדירות של הכוויות גדל . אנחנו משתמשים בשמן שקדים זמו רב , יתכן שהשמן גורם לכך , נהפכתי לאלרגי לשמן או אולי רמת היובש אצלה כזה גבוהה שהשמן נספג או מתייבש כל כך מהר שגורם לי לחיכוך כזה ופגיעה בעור החיצוני . האם יש ג'ל אחר שלא מתייבש מהר ומומלץ במקרים כאלה . שמעתי על Lubricant gel , מה זה האם מומלץ צריך מרשם . אשמח לקבל המלצות מה לנסות מספר סוגים של שמנים שלא מתייבשים מהר כי הסיפור בא והולך כנראה זה תלוי ברמת היובש אצלה . אני ממש סובל ומיואש ושוקל לא להתקרב אליה יותר כי לאחר כל מגע בזמן האחרון אני סובל , זה נהפך לסבל ולא הנאה . תודה

זהו מצב שמומלץ להגיע בעטיו אל רופא המיומן בתחום שיציע טיפולים מתאימים לאחר בדיקה.

מנהל פורום גיל המעבר