הפסקת מחזור פתאומית ותמוהה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

30/05/2012 | 21:44 | מאת: קארן

שלום ד"ר וקסלר שמי קארן,בת 43,לאחרונה אני חווה כל מיני תסמינים של "טרום גיל המעבר" כגון גלי חום,עצבנות,מצבי רוח,כאבים מוזרים בעת ביוץ שנבדקו ותקינים והאמת שעד לפני חודש,הייתי עם מחזורים סדירים לחלוטין ותופעות מחזור קבועות של מיגרנות פעם בחודש,כאבי בטן וכל "שאר הירקות"....שמגיעים עם מחזור חודשי הקבוע שלי.לפני כחודש,קיבלתי מחזור בפעם הראשונה,מחזור שבו הזרימה היתה מאד חלשה והתקף מיגרנה איום ונורא שנמשך כמעט שבועיים ולכן החלטתי שכנראה ההורמונים משתוללים אצלי ופניתי לרופא הנשים שלי.הוא שלח אותי לבדיקות שאני אמורה לבצע ביום השני של המחזור ואולטרסאונד וגינלי ביום השישי של המחזור אך הפלא ופלא....החודש,לא הגיע מחזור כלל ! די משמח אותי האמת,מספיק שנים סבלתי ממנו.האם יכול להיות שנגמר לי המחזור לגמרי?ככה סתם ביום אחד? האם זו יכולה להיות בכלל, בעית נשים אחרת שלא קשורה כלל לגיל המעבר ?יש היסטוריה של סרטן צוואר הרחם והשד אצל אימי וסבתי. אשמח מאד לחוות דעתך בתודה מראש קארן

יתכן שבאמת הסתיימו מחזורייך אך זאת ניתן לומר רק עם תום שנה מהיום.

מנהל פורום גיל המעבר