שימוש בפרוגילוטון

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

19/05/2012 | 10:39 | מאת: גלי

שלום רב, אני בת 48.5 ולוקחת אותו כבר שנתיים, בלי הפסקה. מאז שהמחזור שלי התחיל לקרטע מעט. הרופא אמר שכדאי לי כי זה ישאיר אותי צעירה עוד כמה שנים. לא היו לי בעיות כל שהן, גם לא גלי חום. אני מרגישה טוב מאוד וצעירה לגילי נראתי מאז ומתמיד, אך מאחר ומדובר בהורמונים ובהתערבות חיצונית רציתי לדעת אם ישנם סיכונים, אם כדאי להמשיך ומה אמור לקרות אם אפסיק. אני רואה שהמחזור מורכב מדם ללא חתיכות רירית, כמו פעם.

מציע שתתייעצי עם הרופא שיעץ לך לקחת זאת.

22/05/2012 | 09:04 | מאת: גלי

וברור שהוא בעד הגלולה. אבל רציתי לשמוע את דעתך בנושא, לכן כתבתי את כל הסיפור. אני חושבת שהכל ברור למדי. אני בריאה, כנ"ל פרופילים הורמונלים, שום ענין יוצא דופן... רציתי רק לדעת אם יש בגלולה הזו רק טוב או גם דברים שצריך להזהר מהם. והאם ריבוי שנות שימוש יוצר בעיה. אם אתה לא מתמצא בנושא, אשמח אם תוכל להמליץ לי על משהו שיודע ומכיר. תודה.

מנהל פורום גיל המעבר