היום נאמר לי שהמחזור שלי הופסק. ואני בת 35 :(

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

15/04/2012 | 21:31 | מאת: רותי

בהתחלה חשבתי שאני בהריון ואז עשיתי בדיקות והיום הגניקולוג שלי אמר שזה מוקדם אבל זה המצב החדש שלי. שאל כמה ילדים יש לי (אמרתי לו 4), אמר יופי. ושלח אותי לבדיקות מורכבות יותר. אבל אני מבואסת. אני בת 35 בגוף של בת 50. איך אני יכולה להתעודד?

מה תוצאות הבדיקות?

16/04/2012 | 18:55 | מאת: רותי

הרופא הפנה אותי ל VULVOSCOPIA ורשם בהפניה את הדברים הללו. הסביר לי בפגישה שמחזור לא יהיה. בלי יותר מדי פירוט. FSH-82.85 HCG-0.33 DKH JUO PV-עדיין סימנים של LICHEN SCLEROSIS באיזור של וולווה. רחם טפולות-ב.מ.פ. לאחר טיפול עם OVESTIN הקלה מעטה. מיגירוד באיזור הוולווה תודה רבה על התיחסות

מנהל פורום גיל המעבר