תופעה נדירה של גיל המעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

15/01/2012 | 22:32 | מאת: ליז

אני בת 63 מזה שנה וארבע חודשים סובלת מתופעה של צריבה וצביטות באיבר המין לאורך כל היום. כל הבדיקות שנעשו לי על ידי גניקולוג ואורולוג שללו כל תופעה מוכרת אין לי פטריות אין לי זיהומים אולטרה סאונד של הבטן הכליות שלפוחית השתן הרחם ואיבר המין יצאו תקינות לחלוטין. אני מטופלת ב"וגיפם" חמש פעמים בשבוע אבל דבר לא עוזר. האם תופעה זאת ידוע ברפואה והאם יש איזה שהוא טיפול שיכול להקל על הצריבה כי אבדתי את איכות החיים שהיתה לי. קשה להיות בסביבת אנשים כאשר כל הזמן צורף ברמות גבוהות . אשמח לתשובה מהירה. תודה רבה.

אוכל לעזור אם אגלה ממצאים בבדיקת קולפוסקופיה.

16/01/2012 | 18:21 | מאת: ליז

אנני יודעת מה זה בדיוק הבדיקה שציינת. אני עברתי בדיקת פאפ התשובה היתה תקינה. הפרופסור שאני מטופלת אצלו בדק את צואר הרחם ואת דופן הרחם והרירית והתךוצאה היתה תקינה. מה היא הבדיקה שאתה מתכוון אליה והאם היא ואיפה היא נעשת?

מנהל פורום גיל המעבר