האם ניתן לברר אם אקבל וסת לאחר הוצאת המירנה?

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

17/12/2011 | 23:22 | מאת: זהבית

שלום רב. אני בת 48 מותקנת אצלי מירנה מזה כארבע וחצי שנים. בחודש האחרון היו לי דימומים שהתארכו הרבה יותר מהרגיל ויש לי חשש שהמירנה גרמה לזה. ברצוני לדעת האם יש אפשרות לברר האם אני עדיין פוריה? והאם בכלל תהיה לי וסת כשאוציא את המירנה? תודה מראש.

ברצוני לדעת האם יש אפשרות לברר האם אני עדיין פוריה?=כן בבדיקות דם. והאם בכלל תהיה לי וסת כשאוציא את המירנה?=אין לדעת.

26/12/2011 | 11:40 | מאת: זהבית

רופא הנשים שלי שלח אותי לבצע את הבדיקות. הערכים שנמצאו הם. LH 36.4 FSH 9.4 ESTRADIOL 1453 PROGESTERONE 5.8 אשמח לקבל הסבר. כי לרופא אגיע רק בעוד שבועיים וחצי. כאמור, אני בת 48 עם התקן מירנה. תודה מראש.

מנהל פורום גיל המעבר