קונדילומה בתוך איבר המין??

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

30/06/2011 | 00:12 | מאת: מודאג!!!!

שלום ד"ר וקסלר. ברוצני לשאול מספר שאלות חשובות. בעבר נדבקתי בוירוס הפיפלומה והיו לי 3 נגעים באיבר המין ממש מתחת לכיפה. הנגעים הוסרו בלייזר. השאלות שלי הן: 1. האם יכולות להיות קונדילומת בתוך איבר המין? ואם כן ממש בתוך? לאורך כל צינור השופכה? 2. האם קונדילומות יכולות לחזור למרות שהוסרו בעבר? אני סובל מספר שבועות בכאב באיבר המין. היתכן שהכאב נובע בגלל נגעי קונדילומה בתוך איבר המין? ואם כן איך בודקים את זה תודה?? תודה רבה!!!!!!!

1. האם יכולות להיות קונדילומת בתוך איבר המין? ואם כן ממש בתוך? לאורך כל צינור השופכה? ^^כן 2. האם קונדילומות יכולות לחזור למרות שהוסרו בעבר? ^^כן אני סובל מספר שבועות בכאב באיבר המין. היתכן שהכאב נובע בגלל נגעי קונדילומה בתוך איבר המין? ^^כן ואם כן איך בודקים את זה ? ^^באמצעות מכשור מתאים.

מנהל פורום גיל המעבר