מחזור וגלי חום ,

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

19/06/2011 | 05:48 | מאת: יעל

אני בת 52וחציעדיין מקבלת מחזור רגיל טיפה מאחר אבל כל חודש לאחרונה יש לי גלי חום כל שעה וחצי שעה עם הזעה, א. רציתי לדעת אם זה נקרה גיל המעבר...? ב. האם מעכשו אני אמורה לספור 5 שנים של תסמינים של גיל המעבר? ג. האם גלי החום האלה עם ההזעה לא יתגברו עם הפסקת המחזור, חשוב לציין שמעולם לא היו לי גלי חום כאלה עם הזעת יתר בנתיים זה בסדר ואני לוקחת את זה באהבה זה לא כל כך נורא וחזק ואני לא נכנסת לפניקה, ד. מה אנייכולה לקחת משהו טבעי כדי למנוע את גלי החום האלה? אז ...היה לי רק 3 ימים לפני מחזור הכי נורמלי שיש וגם רק בלילה וזהו ונפסק היום זה אחרת ...מה אני הולכת לעבור עוד...אני מודאגת מהעתיד שלא יהיה יותר גרוע וחזק יותר. אשמח לקבל תשובה על הכל.

אכן זה גיל מעבר ואני מייעץ לך לקרוא על כך כי התשובות לשאלותיך הקצרות הן מאד ארוכות.

מנהל פורום גיל המעבר