החלפת הורמונים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

18/06/2011 | 16:36 | מאת: ליאת

בת 66 נוטלת אקטיבל למעלה מ12- שנים וההרגשה נפלאה. ללא גלי חום בכלל. בפגישה מקרית עם גניקולוג נאמר לי שאנסה להחליף באוויאנה וגם נתן לי קופס לנסיון. הנסיון הפך לחדשיים כמעט וגלי החום הפכו לבלתי נסבלים ביום ובלילה. האם אפשר ורצוי לחזור לאקטיבל? האם מעבר זה לא "ישגע"את גופי? ויפר את המאזן ההורמונלי שחייתי אתו בהרמוניה מופלאה. מה עושים? אנא עצתכם. בברכה

איני יכול ליעץ לך איזו תרופה לקחת מבחינה מדיקולגלית. לתרופות יש תופעות לואי.

מנהל פורום גיל המעבר