טיפול ללא הורמונים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

06/06/2011 | 20:02 | מאת: אורית

בת 41 המחזור פסק לי השנה בהדרגה. רציתי לדעת על טיפול ללא הורמונים אם יש דבר כזה בכלל. תודה

טיפול כנגד מה?

27/07/2011 | 09:32 | מאת: סנדי

אני בת 50 ולפני כמה חודשים הפסיק לי המחזור ,עשיתי בדיקות הורמונליות ואכן אין פעילות לכן פניתי לרופא נשים וקיבלתי אביאנה מיד עם תחילת הטיפול היתחיל כאב ראש הסטרי וכאב רגליים קשה פצעים בתוך הפה לחץ בחניכיים אחרי כמה ימים הפסקתי את הטיפול עשיתי הפסקה של כמה ימים הכאב ראש וכל התופעות נעלמו,חזרתי לרופא וקיבלתי אוורלקונטי המדבקה,שוב חזרו כאבי הראש כאבי הרגליים ואחרי כשבוע התחיל דימום .עכשיו הורדתי את המדבקה כפי שהרופא אמר לי השאלה שלי היא האם יש טיפול אחר שלא יגרום לי לתופעות לאווי כל כך קשות או כל דבר אחר שיכול לעזור לי. מחכה לתשובתך תודה

מנהל פורום גיל המעבר