אמא בגיל המעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

30/05/2011 | 22:18 | מאת: כלה

שלום ד"ר וקסלר.. אמא שלי בת 51 נשואה ואם ל 3 . אימינמצאת בשלב שבו הווסת נעלם לה לאחרונה. בזמן האחרון, אמא שלי מאוד מדוכדכת,מתחילה לבכות ללא סיבה ממשית בכי נורא, שבו אומרת כי הלב שלה נשבר וכי היא לא יכולה עוד.. יודגש כי היא נמצאת בתקופה קצת לחוצה בחייה היא מחתנת בן וכן ישנה איזושהי בעיה משפחתית שנוצרה לאחרונה אך כל המשפחה חווה זאת ורק לה קשה ההתמודדות. אמא שלי מעולם לא סבלה מדיכאון וכו'. אלא מדובר באישה חזקה, שתמיד מחייכת ולאחרונה נעלם החיוך מפניה... ואני אובדת עצות.. אודה לשמוע את עצתך המלומדת...

יש כיום כדורים יעילים למצב כמו זה שתארת. אנא פני בהקדם לרופא המשפחה.

מנהל פורום גיל המעבר