הפסקת מחזור

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

26/04/2011 | 15:49 | מאת: איילה מנחם

שלום רב, אני יודעת שאתם לא ממש אוהבים לייעץ בנושא הזה אבל אנסה בכל זאת!!! אני בת 42.5 אמא ל- 2 ילדים ומזה שתיים שהמחזור משחק...כמו-כן הופיעו גלי חום, עצבנות ואי שקט.לאחר בדיקת דם נתברר שהשחלות שלי "עצלות" והתחלתי בטיפול הורמונלי מיותר לציין שאני בחששות כבדים גם לאור העובדה שקצת נלחצתי מבדיקת הממוגרפיה שהייתה תודה לאל תקינה. אני לא רוצה להיות בלחץ תמידי לגבי ההורמונים והתופעות שעלולות להיגרם...לכן אני בודקת אופציה של טיפול טבעי ואשמח לקבל חוות דעת. תודה מראש

26/04/2011 | 19:59 | מאת: יפה

איילה שלום, אני בעיצומו של גיל המעבר אני בת 65 והייתי נגד טיפולים הורמונליים למינהם, למרות שעברתי תקופות לא קלות של גלי חום, סחרחורות וכל התסמינים הנלווים. לפני שנתיים לקחתי את עצמי בידיים והחלטתי לבדוק ברצינות את הנושא של טיפול ללא הורמונים וללא תופעות לוואי. עכשו אני וקחת כבר שנה וחצי סופר גלא 300 מ"ג Super GLA של סולגאר. אני לוקחת כל ערב כמוסה אחת עם הארוחה וזה מאוד עוזר לי. אישית אני ממליצה לכל חברותיי שעוברות את הגיל הלא פשוט הזה. אני יכולה רק להמליץ לך באמת ליוועץ עם רופא המשפחה שלך ולשאול אותו על תוספים טבעיים. בריאות וכל טוב.

מנהל פורום גיל המעבר