במקום הורמונים תוספי מזון

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

16/08/2002 | 13:10 | מאת: h.ben-ary

לפני כשנתיים עברתי כריתת רחם ובעקבות זאת התחילו אצלי שינויים חריפים בכל התחומים בקיצור תופעות גיל המעבר בגדול. היות ולא יכותי לקחת הורמונים פניתי לכיוון של תוספי המזון ונתקלתי במוצר מדהים שאיזן אותי לחלוטין ומאז איני מפסיקה להתפעל מתכונותיו.

16/08/2002 | 13:14 | מאת: רותי

מה שם תוסף המזון? לא ציינת אודה לך אם תצייני את שמו.

16/08/2002 | 13:53 | מאת: h.ben-ary

רותי שלום את תוסף המזון הספציפי הזה לא ניתן להשיג בחנויות רק אצל סוכנים מורשים. לכן מספר הטלפון שלי הוא 511257-054 . צלצלי אלי ונקבע איך תוכלי לקבלו. בברכה h ben ary

27/08/2002 | 17:59 | מאת: h.ben-ary

רותי כמו שכבר עניתי לאני מוצרי מזון אלה אינם נמצאים בחנויות הטבע ו/או הפראמים כך שלא יעזור לך השם. אם תרצי להשיגם זה רק דרך מפיצים מורשים של החברה שלנו. קחי לך את מספר הפלאפון שלי 511257-054 ואם תרצי נוכל לדבר ולסכם איך תוכלי לרכוש את התוספים הנ"ל. לחלופין תולי גם לכתוב לי דרך האי-מייל שלי את מספר הטלפון שלך. אם תרצי לקנות כמובן תוכלי לעשות זאת דרכי. אינך חייבת זו רק הצעה.

17/08/2002 | 09:28 | מאת: בכי

חבל שאת מנצלת את הבמה הזאת לפרסומת. נשים עם בעיה דומה לשלך עלולות ללכת שולל אחר "מכתב תמים" כזה . זה לא המקום

27/08/2002 | 17:51 | מאת: h.ben-ary

בני שלום לך אף אחד לא מנצל את אף אחד סיפרתי את אשר עשו לי תוספי המזון האלה. ומי שירצה צריך לבקש אותם ואם זה יתאים לי ולהם תיהיה עסקת מכירה ואם לא אז לא קרה שום דבר. רק חשוב שידעו שיש עוד דרך להתגבר על הבעיות הנובעות מגיל זה, משום שאני לא ידעתי וחיפשתי את הדברים כי כפי שידוע לך לא כל דבר עוזר אז לפני שמשמיצים סתם כדאי לבדוק את הדברים לאשורם ורק אז לדבר.

25/08/2002 | 12:46 | מאת: אני

מהם אותם תוספי מזון?

25/08/2002 | 21:45 | מאת: h.ben-ary

תוספי המזון הנ"ל אינם משווקים בחנוית הטבע ו/או הפראמים אלא רק בידי משווקים מורשים שלנו. כך שניתן ליצור קשר עמי בטלפון 511257-054 או להשאיר לי כתובת וטלפון ב-e-mail שלי [email protected] ואסביר ברצון אם תרצי לקנות אוכל גם לספק לך את התוספים הנ"ל אך איני רוצה לעשות זאת בפורום ותביני אותי. המוצרים מצויינים אך צריך לרצות אותם ולבקש ואז אוכל בקשר ישיר לספק אותם לא כך.

מנהל פורום גיל המעבר