שאלה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

04/03/2011 | 10:53 | מאת: ליאת

שלום, בת 47. ערכתי בדיקת הורמונים ומבקשת מאוד לדעת מה משמעות התוצאות: LH - Luteinizing Hormone – 13.2 FSH – 21.5 Estradiol (E2) mol/L – קטן מ 200 Progesterone – 2.5 Testosterone Total - nmol/L -קטן מ 1.5 תודה רבה!

אין שום בעיה מיוחדת אבל יש להשוות לערכי הנורמה של המעבדה בה נעשו הבדיקות וכן באיזה יום של המחזור החודשי.

08/03/2011 | 18:28 | מאת: ליאת

מה המשמעות מבחינת מצבי - האם התוצאות מצביעות על טרום גיל המעבר או שעדיין לא? אציין כי מקבלת מחזור מדי חודש. תודה

מנהל פורום גיל המעבר