דימומים חזקים במחזור

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

22/02/2011 | 12:52 | מאת: לא משנה

בת 49, מחזור לא סדיר בחצי השנה אחרונה ( ביקרה אצל רופא נשים לפני חצי שנה ) דימומים קשים מאד בזמן המחזור , והמחזור הקדים בשבוע ? מה הבעיה ? על מה זה יכול להצביע ד"ר ? ממה זה נובע ? אתה יכול לתת קצת יותר פרטים ולחסוך לי את הביקור ברופא נשים , או ש כדאי שוב להבדק ? האם יש מקום לדאגה ? אשמח לתשובה מהירה

יש לברר נושאים שונים בשיחה כמו כאבי בטן, טיב הדימום. יש לעבור אולטרהסאונד בטני ונרתיקי ורק אחרי כל אלו רופא יוכל ליעץ לגבי טיפול.

מנהל פורום גיל המעבר