יובש

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

29/01/2011 | 08:40 | מאת: גדי

שלום. אישתי סובלת מיוובש נרתיקי שגורם לי לשפשוף באיבר המין ואף לדימום . היובש שאני מרגיש בזמן יחסי מין הוא לא מייד בכניסה לנרתיק אלא לקראת הסוף וזה גורם לשרפה וכאב ואף לפגיעה בעור ולפעמים לדימום חיצוני אצלי . אישתי משתמשת בנרות שקיבלה מרופאת נשים שכנראה לא מעוררות מספיק את ההפרשה בנרתיק בזמן יחסי מין והרטיבות לא מספיקה . האם מה שקורה אצלי זה בגלל היובש. האם ניתן לשפר את המצב ואיך . .תודה

יתכן שהבעיה היא רק יובש ואז יש מספר פתרונות אבל אולי זה לא יובש אלא בעיה אחרת כמו מחלה ואז הטיפול הוא אחר.

מנהל פורום גיל המעבר