גיל המעבר - בריאות

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

10/08/2002 | 12:32 | מאת: רותי שפירא

אני בת 53, איני לוקחת הורמונים ואיני סובלת משום בעיה. אני עוסקת בספורט - והרבה. פעם בשנה אני מבקרת אצל רופא נשים. גם אצל כירוג שד. פעם בשנה אני עורכת בדיקת דם - הרופא הכללי ממליץ על כך. אני לוקחת ויטמינים כדלקמן: OMNIUM - של סולגאר b12 1000mcg - סולגאר vitamin e 400 iu - סולגאר האם לדעתכם עלי לקחת ויטמינים אלו - המליצה לי "מומחית" בבית הטבע שהיא גם דיאטנית ומכירה את נושא גיל המעבר. האם יש לכם המלצות נוספות? רצוני לידעכם כי עד כה - אני בריאה ואיני סובלת מתחלואים כלשהם. תודה רבה

10/08/2002 | 18:04 | מאת: בכי

אשריך אני התחלתי עם כל הבודג'ריס אחרי גיל 54. אין זה אומר שגם את תחושי באותם סימפטומים. אבל כדאי להיות עם היד על הדופק ולא (!) להפסיק בפעילותך המבורכת. ושתהיי בריאה

11/08/2002 | 05:45 | מאת: רותי שפירא

תודה על התשובה, אך אני גם שאלתי אם הויטמים שאני לוקחת אכן בסדר. להלן הרשימה: v itamin e 400 iu - סולגאר omnium - מלטי ויטמין לנשים - סולגאר vitamin b12 1000 mcg - סולגאר האם יש להוסיף על כך?

14/08/2002 | 02:14 | מאת: רונית

ברצוני לדעת איך ת ישנה בלילה? אין הפרעות?

מנהל פורום גיל המעבר