גלי חום

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

09/08/2002 | 19:12 | מאת: אורית

אני בגיל במעבר. סובלת מאד מגלי חום. לפני כשנה השתמשתי בפמינול שעזר לתקופה מסוימת אך הפסיק לעזור. מה מומלץ לקחת ובאיזה מימון? (לא הורמונים) אני לוקחת אלטרנה פלוס בבוקר ובערב. תודה אורית

15/08/2002 | 02:18 | מאת: רונית

תנסי כדורי סויה של חברת טווינלאב. כמו כן יש טיפות של פרחי בך בשם קולי וזה עוזר לשינה.החברה שולחת דוגמיות. תבקשי בחנות טבע את המספר שלהם או תחפשי בספר טלפוני. הם מתיחסים מאד יפה

15/08/2002 | 20:32 | מאת: אסתר 4

מה שעזר לי: שתיה מרובה! המון מים! ובמקום קפה ותה רגיל עברתי לתה ירוק. כמו כן אני לוקחת "מעברית" שניתן לרכוש בבית מרקחת ללא מרשם רופא. אחרי 3 חודשים הרגשתי הקלה הדרגתית ואחרי חצי שנה התופעות חלפו לגמרי. אני ניסיתי גם כדורים של קוהוש שחור, שאמורים לסייע במניעת גלי חום, אבל הם לא השפיעו עלי לטובה. נשים אחרות מדווחות על ניסיון חיובי. תנסי לדפדף כמה דפים אחורה ולראות המלצות של נשים אחרות. תרגישי טוב, אסתר

מנהל פורום גיל המעבר