אנא, מה ידוע על "אקטיבל"?

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

06/08/2002 | 00:18 | מאת: elena

שלום למנהל הפורום! כולנו מקוות שתחזור מהחופשה בכוחות טריים, רענן ומלא מרץ, נכון לענות למבול של שאלות שיש לנו, נבך, לנשים עם תופעות הלא חשובות האלה, בגיל המסוים הזה.... אולי אפילו תמצא זמן, אחרי המנוחה, לענות סוף-סוף על שאלתי בקשר לכדורי "אקטיבל", הורמונים יחסית חדשים. מה ידוע עליהם בארץ? תודה ובתקווה לקבל תשובה מתי שהו..., Elena

06/08/2002 | 00:34 | מאת: elena

elena כתב/ה: > > שלום למנהל הפורום! > כולנו מקוות שתחזור מהחופשה בכוחות טריים, רענן ומלא מרץ, נכון > לענות למבול של שאלות שיש לנו, נבך, לנשים עם תופעות הלא חשובות > האלה, בגיל המסוים הזה.... אולי אפילו תמצא זמן, אחרי המנוחה, > לענות סוף-סוף על שאלתי בקשר לכדורי "אקטיבל", הורמונים יחסית > חדשים. מה ידוע עליהם בארץ? > תודה ובתקווה לקבל תשובה מתי שהו..., Elena

מנהל פורום גיל המעבר