קליאוגסט - מותר?!

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

04/08/2002 | 17:26 | מאת: תמי

שלום, לאור המחקרים האחרונים כנגד כל ההורמונים הטבעיים והקונבנציונלאיים רציתי לשאול על הכדורים שאני נוטלת. עליהם לא קראתי דבר. האם ערכו מחקר גם לגבי כדורים אלה קליאוגסט - kliogest האם ידוע לכם משהו על כדורים אלה? ומה עושים כאשר אסור או לא מומלץ לקחת אף כדור תודה תמי

09/08/2002 | 16:56 | מאת: sara

תמי כתב/ה: > > שלום, > לאור המחקרים האחרונים כנגד כל ההורמונים הטבעיים > והקונבנציונלאיים רציתי לשאול > על הכדורים שאני נוטלת. עליהם לא קראתי דבר. > האם ערכו מחקר גם לגבי כדורים אלה קליאוגסט - kliogest > האם ידוע לכם משהו על כדורים אלה? > ומה עושים כאשר אסור או לא מומלץ לקחת אף כדור > תודה > תמי

מנהל פורום גיל המעבר