עור הפנים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

27/07/2002 | 21:24 | מאת: הגר

אני בת 53 נמצאת בגיל המעבר עם תופעות לוואי נסבלות. לא לוקחת בשלב זה תחליפי הורמונים. בדיקת צפיפות העצם מלפני שבוע תקינה. הבעיה שלי היא איך לשמור על עור הפנים? מאחר וידוע שחוסר בהורמונים האלה גורם התבלות מהיר של העור. בגיל זה המראה החיצוני חשוב ביותר. כיצד ניתן לפתור את הבעיה?

28/07/2002 | 10:55 | מאת: tess

29/07/2002 | 20:28 | מאת: הגר

TESS? האם זו אמורה להיות אמירה כל שהיא? למה סתם להגיב בלי לענות ? עכשיו יחשבו ששאלתי קבלה תגובה והיא תישאר ללא מענה. לא יפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מנהל פורום גיל המעבר