המשך לקיחת הורמון?

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

27/07/2002 | 12:16 | מאת: בכי

שלום אני מטופלת מזה כ 4 - 5 שנים בהורמון. התחלתי בגיל 54. לקחתי גם פרימריל תק' קצרה, אך כיום, מזה כשנתיים אני משתמשת לסירוגין בטריסקוונס ובקליאוגסט. מצאתי שזה עונה לבעיות גלי החום מחד-גיסא, ולבעיות כאבי הראש וביוץ מדומה מאידך גיסא. בהתייעצות עם רופאת הנשים שלי ניתן לי להבין שאין חשש מסרטן השד. כל זאת כמובן, לפני הפירסומים האחרונים (וכנראה לא היחידים וגם לא האחידים במימצאיהם) שאלותי: א. מה לקחת או לא לקחת. כמה שנים? ב. האם אוכל לכוון אותי למאמרים מפורטים בנושא (בעברית)? תודה בכי (כ דגושה)

10/08/2002 | 09:00 | מאת: בכי

כזכור, בסוף יולי שאלתי לגבי המשך לקיחת הורמונים ועדיין אני מחכה לתשובתך. תודה בכי כתב/ה: > > שלום > אני מטופלת מזה כ 4 - 5 שנים בהורמון. התחלתי בגיל 54. לקחתי גם > פרימריל תק' קצרה, אך כיום, מזה כשנתיים אני משתמשת לסירוגין > בטריסקוונס ובקליאוגסט. מצאתי שזה עונה לבעיות גלי החום > מחד-גיסא, ולבעיות כאבי הראש וביוץ מדומה מאידך גיסא. > בהתייעצות עם רופאת הנשים שלי ניתן לי להבין שאין חשש מסרטן השד. > כל זאת כמובן, לפני הפירסומים האחרונים (וכנראה לא היחידים וגם לא > האחידים במימצאיהם) > שאלותי: א. מה לקחת או לא לקחת. כמה שנים? > ב. האם אוכל לכוון אותי למאמרים מפורטים בנושא (בעברית)? > תודה > בכי (כ דגושה) > > > > > > > > > > > > > > > >

מנהל פורום גיל המעבר