פרמריל פלוס 0.625

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

25/07/2002 | 16:46 | מאת: טובה

שלום, מה ביחס לפרמריל + 0.625? אין התיחסות ספציפית אליו. הוא מורכב מאסטרוגן 0.625 מ"ג וממדרוקסיפרוגסטרון 5 מ"ג. אני משתמשת בזה כ-שש שנים. לא סבלתי מתופעות גיל המעבר פרט למחזור לא סדיר. האם יש צורך בהפסקה? האם יכולות להיות תופעות גיל מעבר אם מפסיקים? האם המחקר אומר שאין השפעה מונעת של ההורמונים הללו לגבי מחלות לב , אוסטיופרוזיס וכד'? בברכה, טובה.

28/07/2002 | 21:25 | מאת: טובה

טובה כתב/ה: > > שלום, > מה ביחס לפרמריל + 0.625? אין התיחסות ספציפית אליו. הוא מורכב > מאסטרוגן 0.625 מ"ג > > וממדרוקסיפרוגסטרון 5 מ"ג. > > אני משתמשת בזה כ-שש שנים. לא סבלתי מתופעות גיל המעבר פרט > למחזור לא סדיר. > > האם יש צורך בהפסקה? האם יכולות להיות תופעות גיל מעבר אם מפסיקים? > > האם המחקר אומר שאין השפעה מונעת של ההורמונים הללו לגבי מחלות לב > , אוסטיופרוזיס וכד'? > בברכה, טובה.

מנהל פורום גיל המעבר