הפסקת טיפול הורמונלי

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

24/07/2002 | 21:20 | מאת: רות

לפרופ' בזיזינסקי שלום רב, הנני מטופלת מזה 12 שעה ב- HRT משולב, וברצוני לחדול מכך בעזרת מטפלת תזונתית, בבדיקות אחרונות התגלו רמות גבוהות של טרומבוציטים בדם ואני על סף טיפול רפואי. ברצוני לשאול: א. כיצד עלי להפסיק את השימוש בגלולות? ב. האם ניתן להסתייע במונעי קרישה כפי שמציעה הרפואה החלופית? אודה לך על הבעת דעתך ללא הפניה לרופא המטפל. בברכה. רות

25/07/2002 | 15:57 | מאת: פרופ' בז'זינסקי

בד"כ מומלץ להפסיק הטיפול בהדרגה כלומר, הורדת המינון לשלושה חודשים ואח"כ הפסקתו

29/07/2002 | 23:40 | מאת: שרית

שלום רב אני מטופלת מזה מספר שנים בפרמריל 0ץ625 לאחר הוצאת רחם ושחלות. מאחר ועברו מספר שנים - כ-5 שנים מאז התחלתי לקבל הורמונים אלו - הרופא הציע לי להתחיל להוריד במינון. באחרונה לאחר כ - 6 חודשים התחלתי להרגיש גלי חום, עיקצוצים בעור - ולאחרונה גם הרגשה של עור רדום. אני מניחה שהכל נובע מהורדת המינון של ההורמונים. האם תחושתי נכונה - והאם אוכל לחזור למינון הקודם - ולהפיג את התחושות המשונות האלו.

מנהל פורום גיל המעבר