מבולבלת לגמרי-עזור לי להחליט

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

18/07/2002 | 21:25 | מאת: שירי

שלום רב פרופ' בז'ז'ינסקי ותודה מראש. אני בת 44 ונוטלת מזה שנה וחצי הורמונים בגלל הפסקת המחזור ובנוסף גם פוסלן,לאחר שנתגלתה אצלי ירידה משמעותית בצפיפות העצם. לאחר שקראתי את המחקר האמריקאי האחרון(את המקוריבאנגלית,)החלטתי לערוך מחקר קטן משלי אצל מספר רופאים בכירים על מנת לברר האם עלי להמשיך בטיפול שאני מקבלת כיום ושיפורט להלן. התשובות שקיבלתי היו שונות ונשארתי לגמרי מבולבלת!!!!! .1.להפסיק בשלב זה את הטיפול ההורמונלי ולהמשיך ליטול רק את הפוסלן בתוספת סידן (יש לציין שלא סבלתי "נורא" מתופעות גיל המעבר מה עוד שכבר עברו 18 חודשים). 2.להמשיך בטיפול כפי שהוא היום עם ביקורת של אחת לחצי שנה:אסטרופם 1 מ"ג,21 כדורים ושבוע הפסקה במשך 3 חודשים,בחודש הרביעי טריסיקוואנס,12 הכחולים+10 הלבנים,ו-6- ימים הפסקה(ללא האדומים),וחוזר חלילה. 3.האחרון המליץ לי לעבור לאקטיוול. אנא עזור לי להחליט כי נשארתי לגמרי מבולבלת!!!!!!!!!!ואם אתה ממליץ להמשיך ליטול הורמונים,האם אתה בעד סעיף 2 או בעד 3 ואודה לך על תשובה מנומקת. תודה!

19/07/2002 | 15:11 | מאת: פרופ' בז'זינסקי

נראה לי כי סקר הרופאים שאת עורכת לא יעזור לך בהחלטה, להפך תשארי "מבולבלת" כפי שציינת. לדעתי עליך להגיע להחלטה עם הרופא האישי שלך עליו את סומכת.

מנהל פורום גיל המעבר