תחליפי הורמונים טבעיים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

17/07/2002 | 19:33 | מאת: ע.ד

ברצוני לקבל את חוות דעתך אודות תחליפים הורמונליים טבעיים. אני בת 40 וכבר במנפאוזה ופוחדת לקחת הורמונים. האם התחליפים הטבעיים מסיעים גם במירת עור הפנים?

17/07/2002 | 20:13 | מאת: פרופ א בז'זינסקי

אין עדות כי ההורמונים הטבעיים שומרים על עור הפנים. לעומת זאת, יש לתכשירים המכילים מיצוי סויה השפעה טובה על פרופיל שומני הדם ואולי גם על העצמות.

17/07/2002 | 20:24 | מאת: פרופ' בז'זינסקי

אין עדות כי ההורמונים הטבעיים שומרים על עור הפנים. לעומת זאת, יש לתכשירים המכילים מיצוי סויה השפעה טובה על פרופיל שומני הדם ואולי גם על העצמות.

מנהל פורום גיל המעבר