יש פורום אין תשובות מרופא כאן??

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

15/07/2002 | 20:33 | מאת: לילך

16/07/2002 | 12:17 | מאת: דפנה

הוא בוודאי ממתין לך בקליניקה הפרטית שלו ...

17/07/2002 | 02:38 | מאת: דוד (לא רופא)

יש לגלות הבנה וסבלנות! אין כל ספק שמחקר ההורמונים היכה גלים בקרב קהילות הרופאים בעולם כולו. בשבוע האחרון "חרשתי" את אתרי הבריאות באינטרנט והנושא היה "חם" מאוד! יש להבין כי הרבה אקסיומות הפכו לבלתי רלוונטיות עם פירסום המחקר. בכל מקום מתוקן, נערכים דיונים בנושא. וכך צריך להיות. לכן יש לכבד ולהעריך את מנהל הפורום, שלא בחר לצאת בהצהרות ובעצות מפוצצות ובלתי אחראיות ובחר ללמוד את הסוגיה בצורה אחראית ומעמיקה ובוודאי נקבל בקרוב תשובות לכל אחת מהשאלות. יש לזכור שככל הנראה התשובה המסתמנת אינה אחידה וחד משמעית לכולן! יש הבדל גדול בין מי שמקבלת את השילוב של אסטרוגן ופרוגסטרון ולמי שמקבלות רק את האסטרוגן. כמו כן יש כנראה הבדל בדרגת הסיכון לנשים שעברו כריתת רחם ואולי גם שחלות (המקבלות רק אסטרוגן) לעומת האחרות. כמעט בטוח שתהייה הפעם התיחסות רצינית יותר למקרים בעלי הסטוריה גנטית (בני משפחה מדרגה ראשונה שחלו במחלות ממאירות, גידולים) וכו.. לדעתי (לא המקצועית) מעתה ואילך כל מקרה יבחן לגופו. ואם תשאלו שוב לדעתי (לא המקצועית) כך צריך לנהוג לגבי כל תרופה. שימרו על הבריאות!!!

17/07/2002 | 20:27 | מאת: פרופ' בז'זינסקי

יש תשובות, ועד איך !!! רק זיכרי כי הפורום אינו תחליף לביקור במרפאה !

מנהל פורום גיל המעבר