טיפול הורמונלי

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

12/07/2002 | 00:27 | מאת: עדה

אני בת 53 - עדיין מקבלת מחזור בצורה די סדירה -ולא סובלת מתופעות גיל המעבר. אך בבדיקות התגלה חוסר גדול בהורמונים בעצת הרופאה המטפלת - אני משתמשת - ב אוורל סקוי - מדבקות טרנסדרמליות . האם בבדיקה הבאה אמור ההורמון להיות חיובי ?? והאם ניתן בכלל לבדוק את השפעת הטיפול עלי ?? היכן אוכל לקרוא אודות התרופה -? ועל השפעת גיל המעבר ?? רצוי בעברית. תודה מראש עדה

13/07/2002 | 04:05 | מאת: דוד (לא רופא)

בפורטל הבריאות הישראלי סטארמד ישנם 2 מאמרים מענינים של פרופ' דרורית הוכנר: תסמיני גיל המעבר וטיפול הורמונלי חלופי. זה לא בדיוק מה שאת מחפשת אך יכול לתת מספר תשובות. המאמרים מופיעים תחת: גיל המעבר (מנופאוזה) www.starmed.co.il/woman

מנהל פורום גיל המעבר