כאבי בירכיים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

11/07/2002 | 08:08 | מאת: דפנה

אני בת 50 פלוס והתחילו לי כאבים בבירכיים. אמנם הם סבילים בשלב זה, אך שאלתי האם כדאי לי לקחת גלוקוזאמין, שמעתי שזה עוזר לבניית הסחוס. שאלה נוספת האם אתה ממליץ לקחת כדור קלצימור אחד ליום כתוספת סידן ללא קשר לתזונה. ושאלתי האחרונה האם מוצרי חלב גורמים לליחה בדרכי הנשימה וכתוצאה מכך לשיעול ? אצל אוכלוסיה מסויימת. אני מתנצלת על עומס השאלות . אשמח מאוד לתשובותיך . תודה דפנה

16/07/2002 | 12:15 | מאת: דפנה

נראה לי שהפורום הזה, מלבד לתת פרסום לרופא ה"אחראי כבייכול עליו" הוא כאבן שאין לה הופכין. והחוסר רצינות מתבטאת גם כאן.

מנהל פורום גיל המעבר