תוספת כלשהי לגיל המעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

09/07/2002 | 11:12 | מאת: טובה

שלום אני בת 50 . עברתי סרטן שד, לאחר 16 שנה סרטן שחלות. אסרת עלי לקבל תוספת הורמונלית, לוקחת סימוביל 10 מ"ג. אין תופעות קשות של גלי חום או נדודי שינה. אני הולכת ברגל כ 5 ק"מ 3 פעמים בשבוע . אוכלת נכון. האם יש המלצה לשמירת העצמות? תודה.

15/07/2002 | 10:37 | מאת: טובה

טובה תאריך: שלום אני בת 50 . עברתי סרטן שד, לאחר 16 שנה סרטן שחלות. אסרת עלי לקבל תוספת הורמונלית, לוקחת סימוביל 10 מ"ג. אין תופעות קשות של גלי חום או נדודי שינה. אני הולכת ברגל כ 5 ק"מ 3 פעמים בשבוע . אוכלת נכון. האם יש המלצה לשמירת העצמות? תודה.

מנהל פורום גיל המעבר