הריון

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

07/07/2002 | 23:37 | מאת: מאדם

פרופ' ערב טוב, הנני אישה בת 50 אם לילדים בוגרים (בתקופה המעבר) המחזור הפסיק, אני רוצה להכנס להריון? (ידוע לי שאין לי ביוץ, ביציות לא פוריות ועוד) האם ניתן, בכל זאת עם כל המכשור והטכנולוגיה הרפואית של שנות ה- 2000 לגרום לי שכן אוכל להכנס להריון אפילו אמצעים מלאכותיים. אנא תשובתך בהקדם. הרבה תודות מאדם

16/07/2002 | 18:09 | מאת: אורה

שלום לך, אני בת 42 עם מחזור סדיר, ולפי שמועות מאנשים ורופאי נשים נאמר לי שבגיל כזה קשה להכנס להריון. זה מייאש אותי לגבי העתיד מאחר ואינני נשואה. כמו כן אמרו שבכל שנה הסיכויים שלי פוחתים. כלומר, אם בגיל כזה מייאשים אותי ואומרים שהסיכויים שלי קשים (למרות הטכנולוגיה של המאה ה- 21) אז מה יהיה לגביך, כפי שציינת? בלי מחזור חודשי אי אפשר להכנס להריון, מה יכול לעזור כאן? אשמח לקרוא את תגובתך. אורה

מנהל פורום גיל המעבר