הורמונים וכו.

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

06/07/2002 | 11:02 | מאת: Sarit

אני בת 52 , המחזור אינו קבוע , כבר כשנה-שנה וחצי,וגלי חום קיימים מפעם לפעם . רופא נשים המליץ על לקיחת הורמונים מסוגKLOGEST , וזאת לאחר סבב של בדיקות. מתי להתחיל? האם לחכות שיופסק המחזור לחלוטין? בברכה שרית

07/07/2002 | 02:25 | מאת: ריקי

אני בת 50. המחזור נפסק באופן פתאומי לפני מספר חודשים. בריאות כללית תקינה. אין כמעט תופעות של גלי חום , בדיקת צפיפות עצם תקינה לחלוטין. סובלת אולי מעייפות יחסית לעבר, ונטייה להשמנה (אני רזה תמיד, אך עכשיו אני צריכה "לשמור"). הרופא אמר שאין צורך בהורמונים? מה דעתך?

08/07/2002 | 14:42 | מאת: פרופ' בז'זינסקי

אם קימים סימפטומים (כגון גלי-חום) מומלץ להתחיל הטיפול כבר עכשין. יתכן ועדיף טיפול מחזורי (הממשיך את הוסת) לתקופת מה (כגון טריסקואנס).

08/07/2002 | 16:42 | מאת: ריקי

תודה- אני אחזור לרופא שלי עם הצעתך!

מנהל פורום גיל המעבר