FOSALAN

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

26/06/2002 | 21:04 | מאת: אהוד

אשתי בת 45 החלה ליטול fosalan נגד אוטאופורוזיס.מאז סובלת מתופעותלוואי כגון מתח שרירי וכאבים לא מוגדרים. א.האם התופעה מוכרת ? ב.האם קיים טיפול אלטרנטיבי או משלים מוכר שאינו מעורר את תופעות הלוואי הנ"ל. תודה אהוד

26/06/2002 | 21:27 | מאת: אהוד

אני ממשיך ,האם קיימת דיאטה מיוחדת לטיפול מחלה זו ? איכן ניתן להשיג אינפורמציה על טכניקות טיפוליות כגון התעמלות בונה עצמות וכ"ד. בתודה מראש אהוד

08/07/2002 | 14:47 | מאת: פרופ' בז'זינסקי

כאבי שרירים אינם מוכרים כתופעת הלואי של FOSALAN. אולם, כדאי שתפסיק לשבועיים את הטיפול על מנת לברר אם אכן יש קשר. ישנם טיפולים אחרים לשמירה על צפיפות העצם כגון, הורמונים או אויסטה.

מנהל פורום גיל המעבר