חבל שלא עונים בפורום הזה.

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

21/06/2002 | 23:34 | מאת: תהילה

שלום רב! ב 15.6.02 שאלתי את שאלתי,אך אף אחד לא טורח להשיב.בדקתי וראיתי שרבות כמותי מצפות לתשובה. אז בעצם למה הפורום הזה קיים? בכל זאת מחכה לתשובה. בתודה תהילה.

22/06/2002 | 10:10 | מאת: עליזה לשושי

הכנסי לריכוז תשובות ובטוח תמצאי שאלה דומה עם המלצה של הפרופסור

23/06/2002 | 17:24 | מאת: עליזה

אופס החליק לי השם כמובן לתהילה

08/07/2002 | 14:56 | מאת: פרופ' בז'זינסקי

תהילה היקרה, פורום זה מנוהל על ידי DOCTORS ועל ידי אנשים המשתתפים בו ב ה ת נד ב ו ת מתוך רצון לתרום מהידע שיש לנו לרווחתן של הנשים. אני משתדל מדי פעם להכנס לפורום, בזמני החופשי, ולענות על מספר שאלות. אין ביכולתי לענות על כולן ואין זמני מאפשר לי להכנס לאתר כל יום או יומיים. כמובן שישנם אתרים אחרים רבים, אך באתר זה תוכלי לקבל אינפורמציה מברי סמכא בנושא ובאמינות הגבוה ביותר שיש.

מנהל פורום גיל המעבר