רעיון-אולי נעזור אחת לרעותה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

11/06/2002 | 02:14 | מאת: רותי

במידע שאנו צוברות , נצליב נתונים וכך אולי נקל עלינו את החיים . מה דעתיכן????

15/06/2002 | 14:16 | מאת: כוכב

כבר הבעתי את דעתי שהעזרה ההדדית ביננו יותר חשובה מעזרת הרופאים והרופאות: עדיף לחלוק ניסיון אישי מאשר לקבל תשובות סטריליות או לחוות זילזול, כפי שקורה בפורום זה. מנהל הפורום זכאי ורשאי לקחת חופשה, או להיות חולה רחמנא ליצלן, אבל היה יפה מצידו אילו היה לפחות מודיע, לא כן? מי שמעונינת לעבור לפורום פעיל יכולה להיכנס לפורום רפואת גיל המעבר של פורטל וואלה, שם מקבלים תשובות מרופא שטורח לענות.

28/06/2002 | 00:25 | מאת: יפית

כל מילה בסלע ! הדוקטור שלנו , מכובד ככל שהינו ובעל רוח התנדבות - עונה לעתים רחוקות מדי. הבנו שאין לך זמן ! האם לא נמצא בקהיליית הרופאים - מישהו שיש לו עניין בפורום וגם זמן לענות. מתערבת איתך שלמחוק את ההודעה שלי הוא ימצא זמן - והיא תיעלם. ד"ר יקר תקדיש קצת תשומת לב לאתר !

מנהל פורום גיל המעבר