פורום אחר בוואלה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

30/05/2002 | 15:01 | מאת: כוכב

גברות יקרות, יש פורום רפואת גיל המעבר ב"וואלה", אפשר לקרוא שם על צרות שונות ומשונות הקשורות לגיל המעבר, לשלוח שאלות ואולי גם לקבל תשובות! נכנסים דרך וואלה לבריאות וכו', אתן כבר יודעות. דבר שני, אל תצפו לישועה מהרופאים והרופאות, קחו את העניינים לידיים, הדבר הטוב ביותר הוא העצות שאנו מעניקות זו לזו. בסך הכל, הרפואה לומדת מאתנו! הרבה בריאות ובהצלחה

09/06/2002 | 17:25 | מאת: דיבי

אפשר לקבל את הכתובת של הפורום או דרך מפורטת איך להגיע? לא הצלחתי למצוא אותו לא תחת בריאות באינדקס של וואלה ולא בין רשימות הפורומים של וואלה. תודה!

מנהל פורום גיל המעבר