NATURAL HORMONES

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

22/05/2002 | 00:27 | מאת: יגנ

I READ AN INTERESTING BOOK "HORMONAL HEALTH" BY COLGAN AND WOULD LIKE TO BE TOUCH WITH A DOCTOR WITH A SIMILAR BELIEF IN THE SUPERTIORITY OF USING NATURAL HORMONES RATHER THAN MAN-MADE ONES IS THERE ANY ONE IN THE HAIFA AREA U CAN RECOMMEND OR EVEN FURTHER AFIELD MANY THANKS

22/05/2002 | 19:15 | מאת: אנה

הי , את יכולה לקרוא עברית? יש אתר מצויין עם חומר באנגלית על כל סוגי ההורמונים. מאד מומלץ על bio- identical hormones. זה מה שיש בכל סוגי המדבקות (אסטרוגן בלבד) מיוצר מצמחים כגון סויה, ועובר עיבוד כדי שיהיה זהה להורמונים שלנו... www.hormonejungle.com

מנהל פורום גיל המעבר