גוש בשד

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

17/05/2002 | 09:55 | מאת: דפנה

אני בת 46. מחזור סדיר נשואה + 2 לאחרונה גיליתי גוש משיש בשיפולי השד. כ-8 ס"מ מתחת לבית השחי. הגוש הוא בעל כושר ניידות. בעל גבולות חדים וברורים. צורתו אליפטית. לא כואב. האם האזור שנמצא בקו ישר מתחת לבית השחי באיזור הצלעות שייך עדיין לשד? והאם נכון שגוש נייד הוא בדר"כ שפיר?

23/05/2002 | 22:06 | מאת: פרופ' בז'זינסקי

אכן גוש חלק ונייד הוא בד"כ שפיר אך אין להסתמך על כך בלבד. באזור שתארת יכולה בהחלט להיות רקמת שדץ לפיכך עליך להבדק על ידי רופא/ה שיחליטאם יש מקום לבדיקות נוספות

מנהל פורום גיל המעבר