גיל המעבר ללא תופעות לוואי?

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

01/05/2002 | 21:37 | מאת: בתיה

האם תתכן תקופת גיל מעבר הכרוכה בהפסקת מחזור ללא תופעות לוואי כגון גלי חום. במקרה כזה האם עדיין מומלץ לקחת הורמונים כדי לשמור על נשיות ולמנוע הזדקנות מהירה? תודה.

03/05/2002 | 15:13 | מאת: יהודית

בתיה כתב/ה: > > האם תתכן תקופת גיל מעבר הכרוכה בהפסקת מחזור ללא תופעות לוואי > כגון גלי חום. > במקרה כזה האם עדיין מומלץ לקחת הורמונים כדי לשמור על נשיות > ולמנוע הזדקנות מהירה? > תודה.

03/05/2002 | 20:31 | מאת: אילנה

מצטרפת לשאלתן של בתיה ויהודית. האם יתכן מצב שגלי החום יופיעו לאחר שהמחזור לא מופיע כבר כמה חודשים. והאם יתרונות לקיחת הורמונים במצב כזה עולה על החסרונות.

04/05/2002 | 11:24 | מאת: פרופ' בז'זינסקי

בהחלט יתכן כי הפסקת הוסת אינה מלווה בתסמינים. אם אין הוראת נגד לטיפול ההורמונלי הרי שהוא מומלץ אם כי יש דרכים אחרות לשמור על הבריאות והנשיות (תזונה, אורח חיים נכון, פ גופנית ותרופות אחאות)

20/05/2002 | 21:27 | מאת: בתיה

אילו תרופות אחרות?

מנהל פורום גיל המעבר