גיל מעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

02/11/2004 | 12:12 | מאת: פנינית

אני בת 55 סובלת ממצבי רוח קשים שכל הזמן מלווים בבכי.האם הכתובת היא רופא/ת נשים?.

13/11/2004 | 14:58 | מאת: אמ

ביקורת תקופתית אצל רופא נשים חשובה בכל מקרה, וכדאי לשתף גם אותו במה שעובר עלייך. מעבר לכך, לדעתי כדאי שתפני לרופא המשפחה, ובמידה וימצא לנכון, הוא כבר יפנה אותך לכתובת מתאימה אחרת.

תודה על שאלתך, רופא נשים מיומן בתחום תופעות גיל המעבר יכול בהחלט לסייע לך. בינתיים תוכלי להרחיב ידיעותיך באמצעות האתר שלי שרשום כאן למטה. בברכת בריאות שלמה ד"ר שרגא וקסלר 2453662-052 WWW.GENICOLOG.NET

מנהל פורום גיל המעבר