בלות כירורגית

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

16/04/2002 | 07:08 | מאת: קרן בנאי

לכב' דר' בז'ז'ינסקי. אני בת 46 מועמדת לכריתת רחם ושחלות, הנני מודעת לכך שאני נכנסת מיידית לגיל הבלות אך הייתי מבקשת לדעת האם הסימפטומים של גיל המעבר הם חריפים יותר עקב המעבר הפתאומי, והאם גם אם אני נמצאת בסיכון גבוהה, ולאחר הוצאת השחלות, לא יהיה באפשרותי לקחת הורמונים תחליפיים? מה צפוי לי עקב בלות כירורגית? הסימפטומים? בתודה קרן

01/05/2002 | 17:32 | מאת: גלי

לקרן שלום אני מציעה לך לבדוק אפשרות של טיפול בלייזר ולא לכרות את כל הרחם

04/05/2002 | 11:35 | מאת: פרופ' בז'זינסקי

אכן לעיתים התסמינים מופיעים העוצמה רבה יותר וכמובן באופן חד. בד"כ חל שיפור הדרגתי בתסמינים גם ללא טיפול.

מנהל פורום גיל המעבר