מכה חזקה במפתח הלב

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

13/04/2004 | 19:09 | מאת: מיתר

אמא שלי קיבלה מכה במפתח הלב לפני שעתיים ויש לה עדיין כאבים חזקים בחילות, חולשה, והיא התעלפה. היא לא רוצה ללכת למיון . הצעתי לה לשתות ולאכול אבל היא אומרת שהיא עלולה למות אם היא תאכל. האם כעזרה ראשונה היא צריכה לשתות ולאכול או שאסור לה ומה עושים למקרה כזה כעזרה ראושנה ?

תודה על שאלתך מיתר, אני מקווה שאמא כבר מרגישה טוב בכל אופן לא נוכל ליעץ לאימך ללא בדיקה רפואית. בברכת רפואה שלמה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662

מנהל פורום גיל המעבר