כאבים בחזה לקראת מחזור

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

20/02/2004 | 23:18 | מאת: נילי

שלום לכן אני בת 41 עם מחזור סדיר ומזה כשנתיים סובלת מכאביםבשדיים כעשרה ימים לפני קבלת המחזור, אשר מפסיקים עם תחילת המחזור. יש תחושה של התנפחות וכאב כשיש מגע. הכאבים מגיעים באופן רנדומלי, ולא הצלחתי לזהות מדוע ומה הסיבה שיש חודשים בהם אני סובלת ואחרים לא. מישהי מכירה. האם לרופא יש הסבר ועצה?

22/02/2004 | 22:33 | מאת: יפה

הבעייה מוכרת גם לי ,רופא המליץ לי על לבישת חזיות ללא "הברזלים" והדבר אכן מקל מאד אך לא מונע את הבעייה לגמרי.

תודה על שאלתך נילי, יש הסבר ויכולה להיות עיצה אך יש לברר איתך לפני כן שאלות רבות וכן לקבל תוצאות בדיקת דם. תוכלי להרחיב ידיעותיך ע"י קריאת מאמרים רלוונטים באתר שלי WWW.GENICOLOG.NET בברכת בריאות שלמה ד"ר שרגא וקסלר 052-453662

04/03/2004 | 14:16 | מאת: טלי

האם מתח מקשה על קליטה להריון הציפייה לבדיקה כולי תפילה שתצא חיובית ההתרגשות מהתוצאה האם כל אלו נקראים מתח והאם זה מפריע לקליטה והם יש לכם עצה איך לא לחשוב עלזה ולא להיות במתח

מנהל פורום גיל המעבר