פרמריל

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

16/02/2004 | 17:20 | מאת: יפה

אני בת 53. סובלת מסכרת ועודף משקל. לפני 5 שנים עברתי ניתוח להסרת הרחם והשחלות. לפני 4 שנים התחלתי בנטילת פרימריל לאחר שסבלתי מגלי חום, עצבנות ואי שקט. לאחרונה לאחר פרסום המחקר בנושא ובהתייעצות עם רופאת המשפחה הופסקה נטילת פרימריל והוחלפה באלטרנה- כמוסות סויה. הטיפול עזר אך בשל מחירו חזרתי לשתות פרימריל. אבקש לדעת האם כדאי בכל זאת להשתמש בתחליף הטבעי או שהסיכון הוא לא ממשי בנטילת פרמריל?

תודה על שאלתך יפה, יש מחיר כספי ויש מחיר בריאותי. כעקרון עדיף טיפול המלווה בפחות תופעות לוואי על פני זה המרובה בהן. תוכלי להרחיב ידיעותיך ע"י קריאת מאמרים רלוונטים באתר שלי במיוחד לגבי תופעות הלואי של ההורמון התחליפי כולל פרמריל WWW.GENICOLOG.NET בנוסף תוכלי להשתתף באחת הסדנאות שאני מעביר בנושאים אלו לנשים בגילאי 30-60. גם פה פרטים באתר שלי. בברכת בריאות שלמה ד"ר שרגא וקסלר 052-453662

12/03/2006 | 20:01 | מאת: נעמי

שלום רב עד ליפני כחודשיים יכולתי להשיג פרימריל בקופת חולים כללים משום מה בלי כל הודעה מוקדמת הפסיקו לשבק אותה.הכדור הזה עזר לי מאוד לגלי החום שאני סובלת עכשיו איפו אטפשר להשיג את הכדורים האלה שלום ותודה מראש

מנהל פורום גיל המעבר