ג'ל אסטרוג'ל

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

16/02/2004 | 11:23 | מאת: נטע

ג'ל אסטרוג'ל מיוצר בצרפת וניתן למרוח אותו כל לילה על הישבן או הבטן. אני משתמשת בו 7 שנים בפקוח רופא נשים. שאלתי, מהם הסיכונים שלו והאם הוא יותר טוב או פחות טוב מליביאל?

תודה על שאלתך נטע, מדובר בהורמון לכל דבר. הורמונים כמו תרופות אחרות יכולים להינתן במספר צורות כולל דרך העור. המתן דרך העור אינו מוריד מההשפעות שלהן הטובות והפחות טובות. ליביאיל הוא אוסף של 3 הורמונים: דמוי אסטרוגן , דמוי פרוגסטרון ודמוי טסטוסטרון. מה בדיוק הפקוח שלך כולל? האם יש פקוח להקטנת סכוי לשבץ לב או מוח או תסחיפים לריאות ולורידים עמוקם או לסרטן שד? תוכלי להרחיב ידיעותיך ע"י קריאת מאמרים רלוונטים באתר שלי WWW.GENICOLOG.NET בנוסף תוכלי להשתתף באחת הסדנאות שאני מעביר בנושאים אלו לנשים בגילאי 30-60. גם פה פרטים באתר שלי. בברכת בריאות שלמה ד"ר שרגא וקסלר 052-453662

מנהל פורום גיל המעבר