דימום מוגבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

08/02/2004 | 12:48 | מאת: דנה

אני בת 42 בשנה האחרונה סבלתי מדימום וסתי מוגבר עם נסיון טיפול תרופתי שהשפיע מאוד יחסית בהדסה עין כרם פיתחו טיפול חדש שנקרא BALLON HERMOABLAHON לאחר בדיקות פיפל ופאפ מצאו שאני כשרה לטיפול זה אבקש את חוות דעתך בנושא

תודה על שאלתך דנה, הבלון מוכר עם אחוזי הצלחה לא גבוהים. האם נסית התקן תוך רחמי מירנה? בכל אופן תשובה מדויקת תוכל להינתו רק אחרי בדיקה כולל בדיקת אולטרהסאונד. ניתן להרחיה את הידע ע"י קריאת מאמרים שלי בנושא באתר שלי WWW.GENICOLOG.NET בברכת בריאות שלמה ד"ר שרגא וקסלר 052-453662

מנהל פורום גיל המעבר