דפיקות לב

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

04/02/2004 | 11:35 | מאת: עליזה

אני בת 53 נשואה +4 בגיל 45 התחילו לי סימנים של גיל המעבר: הזעות יתר, חוסר שינה, עצבנות, דיכאון. פניתי לרופא והחלתי טיפול הורמונלי בפרימריל. לקחתי את הטיפול עם הפסקות. במשך 3 שנים האחרונות לקחתי את הפרימריל ברציפות ולאחר הפרסום בעיתון זשה מזיק הפסקתי את הטיפול ל- 3 חודשים והרגשתי רע מאוד. ניגשתי לגניקולוג בדחיפות והתחלתי טיפול הורמונלי בשם אקטיבל. לאחרונה אני סובלת מהפרעות שינה ודפיקות לב באמצע הלילה. האם זה קשור לבעייה הורמונלית, על אף היותי סובלת מיתר לחץ דם ומטופלת בנורמיטן, ליפידל וגיזודיאזיד.? אבקש את חווד דעתך בנושא דפיקות הלב. עליזה

תודה על שאלתך עליזה, לפני שמנסים הורמונים שווה לנסות תרופות אחרות ותוספים אחרים. באתר שלי מאמרים רבים בנושא. WWW.GENICOLOG.NET בברכת בריאות שלמה ד"ר שרגא וקסלר 052-453662

מנהל פורום גיל המעבר